FieldNET

Можете да наблюдавате повечето кръгови системи с FieldNET, независимо от марката им. FieldNET изгражда мрежа между системите, която ви дава пълен контрол и възможности за мониторинг. Ще получавате текстови
съобщения в реално време на всеки мобилен телефон, така че денонощно можете да сте информирани за състоянието на кръговата ви система. По-малкото пътувания до вашето поле водят до значителни икономии на гориво, труд и, най-важното, време.

FieldNET също ви дава бърз и лесен достъп до кръговата система чрез интернет - за по-удобно управление на напояването в реално време.
Интуитивен уеб-портал предоставя бърз обзор на всяка кръгова система, информация за местоположението й, състоянието и използването на вода.

FieldNET разполага с Map View, която използва GPS координати, позволявайки ви да виждате всички ваши кръгови системи едновременно и предоставяйки ясна, изчерпателна и обновяваща се информация за състоянието.

  

УДОБНИ, АВТОМАТИЗИРАНИ УПРАВЛЕНИЕ И МОНИТОРИНГ ВЪВ ВАШАТА ДЛАН

Мобилното приложение FieldNET съчетава предимствата и пести време с удобството на смартфона. Снабден с лесен за използване интерфейс, FieldNET Mobile позволява на потребителите да следят използването на вода, да получават незабавно текстови съобщения и да наблюдават състоянието на кръговата система. Съвместимо със системи  iPhone®, BlackBerry® и ОС Android.          

  • Пълноценен мониторинг и управление от вашия смартфон
  • Предупрежденията в реално време намаляват риска от престой
  • Пестите време и труд с по-малко пътувания до полето
  • Информирате се незабавно за състоянието на всички кръгови системи от списък с цветни означения
  • Следите процеса на напояване чрез ежедневни, ежеседмични и ежемесечни отчети за потреблението на вода
  • Неограничено ползване - няма ограничение за позвънявания или такси за често използване

 

Изберете FieldNET, уникална услуга, която осигурява най-доброто решение за всяка отделна кръгова система във вашата ферма. И FieldNET Advanced, и FieldNET Premier ви предоставят широк набор от функции за мониторинг, така че се консултирайте с вашия дистрибутор на Zimmatic, за да определите най-добрия вариант за вас и вашата ферма.