Вентилационни решения

ПиС Системи предлага богата гама от висококачествено оборудване за вентилацията, охлаждането и отоплението на животновъдни сгради на фирма Exafan. Осигуряват отлични климатични и здравословни условия за животните, увеличавайки тяхната продуктивност и ефективност.

Фирма Exafan е основана преди повече от 20 години фирмата е бързо развиваща се световно известна компания предлагаща автоматизирани системи за вентилация в птицевъдни и свиневъдни сгради в повече от 72 страни в целият свят. Контролирайки климата в помещенията, автоматизираните процеси на хранене и други фактори ние създаваме оптимални условия на жизнена среда.

Ние осигуряваме консултантска дейност съобразно изискванията на всеки отделен проект и следим за неговото изграждане.

Предлагаме различни видове изсмукващи вентилатори, които ефективно се използват за нуждите и специфичните условия на животновъдните ферми. Стенните и и коминните изсмукващи вентилатори са перфектни за осигуряване на минимална вентилация, а тези от серия EX са предназначени за осигуряване на „тунелна“ вентилация.

При нас можете да откриете широка гама от стенни клапи за свеж въздух. Тяхната функция е да пропускат равномерно свежият въздух в помещенията.