Хранене и отглеждане

Förster-Technik - Система за изкуствено хранене на агнета и козлета.

Фирмата започва дейност през 1971 г, с пионерски дух и изработването на първата автоматизирана хранилка. До ден днешен фирмата е пионер в тази област и има над 50 патента и иновации.

Автоматизираните машините за изкуствено хранене са много ефективни и надеждни осигурявайки ниска цена за изхранване и бърз растеж още от най- ранна възраст на младите организми.

Само една станция може надеждно да изхранва до 240 бр. агнета и козлета.

Фирмата предлага също и автоматизирани системи за говедовъдство като  възможностите за индивидуално хранене в общи боксове. Животните се идентифицират посредством транспондери. По този начин храната винаги се доставя прясна на малки порции и е съобразно нуждите на отделните индивиди. Автоматизирани системи се произвеждат във различни модели и версии в зависимост от нуждите  и хранителнте компоненти.

Хранителни ленти

Хранителни ленти с максимална дължина до 80 м. – надежден и лесен начин да оптимизирате мястото във вашата ферма като същевременно съкратите ежедневното време и разход за хранене на животните, гарантирайки еднаква дажба на отделните групи.

Комбинирани хранилки и прегради

Предлагаме комбинирани хранилки тип ракла изработени от горещопоцинкована ламарина или в съчетание с боядисан контеинер за трева. Три различни дължини 1.25м, 2.00 м, 2.5 м