Зърносъхранение

20 години Агроконсулт ЕООД е лидер на българския пазар, като вносител и строител №1 на зърнобази от силозен тип. През тези години изградихме над милион тона вместимости за зърно, спечелихме доверието както на големите зърнопроизводители, търговци на зърно и преработватели, така и на по-малките земеделски стопани с адекватни работещи решения.

За да бъде клиента максимално удовлетворен, ние консултираме, проектираме, доставяме и монтираме. Ние сме лицензиран строител за строежи Първа група-Първа категория, каквито са силозните бази. Желаете партньор? – Свържете се с нас! От 1998 год. Агроконсулт ЕООД е единствен и официален представител за България на американския гигант GSI Group. Благодарение на професионализма и лоялността към клиентите си, Агроконсулт ЕООД не само оцеля през тези години, а успя да стане най-големият вносител в страната на оборудване за зърнобази от силозен тип.

Желаете партьор? - обадете ни се.

Ние Ви предлагаме:

 • Професионална консултация за определяне и задоволяване на Вашите нужди
  и изисквания чрез икономически най-ефективните технологии.
 • Проектиране на Вашата силозна база от доказани професионалисти
 • Открита и честна политика при предлагане на технологичното оборудване
 • Продукти на едни от най-големите производители в света с доказано качество и произход.
 • Монтаж на доставеното оборудване от екип висококвалифицирани специалисти.
  За целта фирмата разполага и със ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ЛИЦЕНЗ ЗА СТРОИТЕЛСТВО 1-ва група,
  за обекти от 1-ва до 5-та категория
 • Качествено и навременно сервизно обслужване

Силози за зърно

От 1998 година Агроконсулт ЕООД е единствен и официален представител на най-големия производител на силози за зърно в света - американският гигант GSI GROUP LLC.,САЩ.

Прочети повече

Зърносушилни

20 години Агроконсулт ЕООД е лидер на българския пазар, като вносител и строител №1 на зърнобази от силозен тип с лесна експлоатация и поддръжка.

Прочети повече

Зърнопочистващи машини

Зърнопочистващите машини са предназначени за грубо почистване на селскостопанска продукция от примеси.

Прочети повече

Зърнопридвижващо оборудване

За да допълним цялостната окомплектовка на една зърнобаза, предлагаме богат избор от редлери, елеватори, дистрибутори, шнекове, клапи, шибри и други.

Прочети повече

Допълнително
оборудване

За изграждането на една зърнобаза са необходими множество метални конструкции. За да затворим цикъла и да Ви спестим време и усилия, ние сами ги произвеждаме.

Прочети повече

Партньори

Меню