Зърнопридвижващо оборудване

За да допълним цялостната окомплектовка на една зърнобаза, предлагаме богат избор от редлери, елеватори, дистрибутори, шнекове, клапи, шибри и други.

Предлагаме оборудване от:

  • GSI, САЩ – висок клас оборудване за търговски и производствени бази, където режимът на работа е много натоварен, а климатичните условия са тежки.  Производителност от 60 до 1200 т/ч пшеница.
  • CROCUS, Дания – висококачествено европейско оборудване на приемливи цени. Производителност от 25 до 300 т/ч
  • За почитателите на родното българско производство, ние от Агроконсулт ЕООД вече 12 години работим усилено, влагайки сърцата и инженерният си талант да предложим на българският земеделски стопанин и преработвател качество на добри цени. Оборудвахме фабриката си с най-модерните машини, стъпваме на доказани работещи технологии и ги доразвиваме и усъвършенстваме постоянно. В наше лице имате доверен партньор и сърцати професионалисти, готови да се изправят и пред най-големите инженерни предизвикателства.  Работим с най-добрите производители на задвижни части в Европа и внасяме стомана с гарантирано качество. Можем да оборудваме Вашата силозна база или плосък склад, като Ви предложим подходяща технология, изработим и доставим машините и конструкциите и ги монтираме професионално.

Зърнопридвижващо оборудване
GSI, САЩ

Индустриална серия редлери и елеватори. Предназначени за натоварен режим на работа – в търговски бази, в производствени предприятия, пристанищни терминали и др.

Прочети повече

Зърнопридвижващо оборудване
CROCUS, Дания

Висококачествено европейско оборудване на приемливи цени. Crocus е водещ европейски производител на механизация в зърносъхранението.

Прочети повече

Зърнопридвижващо оборудване
Агроконсулт Метал ЕООД

Произвеждаме редлери, елеватори, шнекове, клапи, шибри, дистибутори и др. с капацитет от 25 то 250 тона/час пшеница. Работим с най-добрите производители на задвижни части. 

Прочети повече
Партньори

Меню