За компанията

Компания IRRIMEC е със силно присъствие на европейския пазар от 1974 г., като от базите си в Италия и Франция изнася продукцията си за целия свят. Амбицията на фирмата е да затвърди международното си присъствие, като се стреми това да стане по два начина: - чрез усъвършенстване на дизайна и разработване на напоителни системи, които да подобрят и направят по-ефективно обработването на земеделските площи - чрез предоставяне на всичките си технически знания и опит на разположение на своите клиенти.
Цялата информация и идеите за новите проекти на IRRIMEC произтичат от близкото сътрудничество със земеделците и техните доставчици. Доставчиците са основна изходна точка и база за информация за земеделците. За качественото осъществяване на разработваните продукти IRRIMEC разполага със собствен технически екип, който следи и контролира всички производствени етапи - от дизайна и планирането, до производството и поддръжката.
Екипът работи в модерни и цялостно оборудвани работилници и цехове. Компанията IRRIMEC - вече доказан производител и специалист в производството на дъждовални напоителни системи и помпи, може да изпълнява все по-широка гама от запитвания и поръчки. Асортиментът се разширява и включва нови аспекти на напоителната техника. Лоялността на клиентите и пазарите, на които присъства, са доказателство за възможностите ù.

Партньори

Меню