Трактори

Трактори Hattat

Hattat Traktör, част от Hattat Group в сегашния си вид съществува от 1998 г. В резултат на подписано споразумение за техническо сътрудничество с компания Valtra през 2007 г., трактори Valtra, серия A, започват производство именно тук. Небезизвестен е и фактът, че фирмата работи в тясно сътрудничество с холдинг AGCO.

Гамата от сертифицирани трактори Hattat, включва мощности от 50 к.с. до 102 к.с. с двигател Perkins, механична скоростна кутия с реверс, ергономичен резервоар, отделни кръгови системи на трансмисия и хидравлика, както и гуми с тристепенен регулируем трак. Тези отличителни характеристики правят трактори Hattat универсални машини за всякакъв вид обработка – оран, култивация, пръскане.

Прочети повече

Трактори BCS

Компанията BCS е основана през 1943 година от Луиджи Кастолди в Абиатеграсо, малък град до Милано. Името на компанията е абревиатура от инициалите на хората, създали първата машина на компанията – Bonetti, Castoldi и Speroni

Все по-голямото търсене на професионални земеделски машини е съпроводено и от търсене на специализирани трактори в лозарството, овощарството и градинарството. Гамата специализирани трактори BCS са изключително мултифункционални, високопроизводителни, компактни по размер и много лесни за маневриране.

Прочети повече

Партньори

Меню