Смукателно-запълващи системи

 

Суперрезервоар

Super

Суперрезервоарът е иновативно решение в областта на напояването, позволяващо самостоятелно пълнене на едностъпални и многостъпални центробежни помпи. Благодарение на елементарен физически принцип за секунди от системата се отстранява наличният в смукателната част въздух и помпата се пълни за няколко секунди. Суперрезервоарът е наличен в ръчна или автоматична версия.

Pluto/ Плуто

Pluto

PLUTO комплектът използва изхода на отработените газове и благодарение на ефекта на Venturi, той запълва нагнетателната система за няколко минути осигурявайки бърза интервенция и висока ефективност.

TELLARINI

Tellarini

Сериите самозапълващи моторно-задвижвани помпи с електрозахранване с постоянен ток (12 волта) или променлив ток (220 волта) решават проблема за пренос на течности, при наличие на акумулатори като източник на захранване от генератор.

Обособената структура на помпеното тяло предотвратява контакт м/у течността и двигателя, предпазвайки от екскудации (отделяне).

Вакуумна система

Vacuum

Последното нововъведение на компания Euromacchine – смукателна система използваща принципа на вакуумиране. Оборудвана с компресор и разширителен съд, запълва помпата за кратко време. Налична за постоянен ток (12 волта) и променлив ток (220 волта).

Партньори

Меню