Силози за зърно

От 1998 година Агроконсулт ЕООД е единствен и официален представител на най-големият производител на силози за зърно в света - американският гигант GSI GROUP LLC.,САЩ.

Горди сме, че сме част oт голямото семейство на GSI, като имаме възможността да предложим на българският пазар съоръжения, на които са се доверили колеги от над 70 страни в света. GSI е запазена марказа качество и надеждност. GSI е синоним на доверие и сигурност.

Ние от Агроконсулт ЕООД работим да утвърдим всичко това и на българският пазар, черпейки от опита на нашият партньор, съчетавайки го с нашите инженерни знания и умения в областта.

Защо GSI? Отговорът е прост. Настоящата ни продукция отговаря на съвременните изисквания за производство на системи, които изпъкват с качество на изпълнение и са надеждни година след година. В допълнение лесният монтаж, поддръжка, проста експлоатация, издръжливост, гъвкавост и оперативна ефективност са винаги водещи и внимателно вземани в предвид при проектирането, изработката и изграждането на всеки GSI продукт.

Целта на GSI е даидентифицира и да реагира на нуждите на сектора с качествени продукти, които да ви помогнат да постигнете максимална възвръщаемост на инвестициите си, затова сме създали най-технологично напреднали сушилни за зърно и системи в индустрията, за да се постигне точно това. Нашият голям избор на оборудване, включващо зърносушилни, силози за зърно, редлери, елеватори, транспортни ленти, пасарелни пътеки, подпорни кули и площадки ….всички те работят заедно, за да рационализират Вашият бизнес.

Силози с плоско дъно

Предназначени за натоварен режим на работа

Прочети повече

Силози с конусно дъно

Силозите с конусно дъно на GSI се предлагат в четири серии

Прочети повече
Партньори

Меню