Пневматични сеялки AZIM

Компания Azm - ü Sebat е основана в Söke през 1930, именно тук е произведен и първият за Турция плуг за оран с животни. След 1960 г. компанията продължава производствения процес с нови продукти под името Azim Ziraat Aletleri , управлявана от Faris UYGUNTÜZEL .

AZIM предлага на земеделските производители качествена и надеждна земеделска техника сертифицирана по: CE, TSEK и ISO 9001: 2008 стандарти.

Прочети повече

Пневматични сеялки MA/AG

Компанията Мa/Аg е създадена преди повече от 30 години от Руджери Анжело в град Казалбутано,близо до Кремона. Компанията развива търговска дейност в Италия,Великобритания,Франция, Германия, Испания, Унгария,Румъния, България, Япония,Мароко и Нова Зеландия.

Компанията Ma/Ag произвежда пневматични сеялки за прецизно сеене

Прочети повече

Разсадо-посадъчни машини

Компанията Checchi & Magli е основана през 1976 г. в Budrio, провинция Болоня, където и до момента се намира централата на фирмата и нейните три производствени предприятия. През 2006 г. тя открива офис за продажби в Съединените Щати с цел да предостави по-бързо необходимата техника на клиентите си в Северна Америка.

Дружеството произвежда основно разсадо-посадъчни машини за садене на зеленчуци, тютюн и други видове разсад, с които компанията се позиционира като лидер със стабилен износ, възлизащ на 80% от общия й оборот.

Прочети повече

Партньори

Меню