Продукти

Ние предлагаме цялостни решения в сферата на съхранението и обработката на зърнени култури, напоителни системи и цялостно оборудване на животновъдни ферми. На Ваше разположение са нашите квалифицирани сервизни специалисти с дългогодишен опит в областта. Притежаваме богата търговска база, в която поддържаме налични всички необходими резервни части и консумативи за техниката, която Ви предлагаме.

В структурата на компанията влизат няколко фирми:

  • Агроконсулт-Машини ЕОДД - Земеделка техника и напоителни системи.
  • ПиС Системи ЕООД - Оборудване за животновъдни ферми.
  • Агроконсулт Метал ЕООД - Монтаж на силозни системи и бази. Изработка на метални конструкции.

Зърносъхранение

При нас можете да откриете разнообразие от силози и съоръжения за зърносушене, които отговарят напълно на световните стандарти. Екипът ни от специалисти, може да Ви предложи комплексно проектиране, монтаж и въвеждане в експлоатация на бази за зърносъхранение.

Прочети повече

Земеделска техника

Фирма Агроконсулт-Машини ЕООД е представител на някои от най-големите производители на трактори, товарачи и земеделски инвентар. В наше лице може да откриете незаменим партньор в земеделието и богат продуктов каталог.

Прочети повече

Напоителни системи

Агроконсулт-Машини ЕООД представлява фирма LINDSAY, които са лидери в производството на пивотни напоителни системи за земеделието. Проектирането и монтажа се извършват от лицензирани специалисти. 

Прочети повече

Оборудване за животновъдни ферми

Фирма П и С Системи ЕООД предлага на българския пазар пълна гама от оборудване за птицевъдството, свиневъдството, говедовъдството и овцевъдството. При нас можете да откриете и надеждните системи на фирма Exafan за вентилация, охлаждане и отопление, както и оборудване за дезинфекция. Ние сме лидер и в сферата на решения за обработка и съхранение на торова маса.

Прочети повече

Партньори

Меню