Почвообработващ

Дискови брани Ermak

Компания ERMAK AGRICULTURAL MACHINERY е основана в Kırklareli/ Турция, през 1950 г. Тя е един от най-големите производители на земеделска техника в Турция. Днес, фирмата работи с повече от 50 служители, като с гордост предлага здрави, качествени и природосъобразни продукти, както на местни, така и на външни пазари. Основната философска политика на компанията е: икономичност, конфиденциалност и цялостно обслужване.

Прочети повече

Окопни култиватори SELVI

Предназначени са за междуредова обработка на почвата при царевица, слънчоглед, картофи, захарно цвекло, тютюн и др. Предимства – раздробява почвата и запазва влажността й, спомага за по-доброто проникване на въздуха и слънчевите лъчи в нея, запазва рохкавия и вид. Благодарение на предпазните дискове могат да се култивират и площи с много малки растения, което възпрепятства израстването на плевели и увеличава добивите.

Прочети повече

Плугове AYDIN ​​PULLUK

През 1968 компания AYDIN ​​PULLUK започва производството си на плугове в работилница на площ от 20 m2. В момента тя обслужва земеделски производители, както от Турция, така и от целия свят, благодарение на фабриката си разположена на площ от 14 000 m2 с капацитет от 18 000 бр. плугове годишно.

Прочети повече

Партньори

Меню