Отопление, охлаждане и вентилация

ПиС Системи предлага богата гама от висококачествено оборудване за вентилацията, охлаждането и отоплението на животновъдни сгради на фирма Exafan. Осигуряват отлични климатични и здравословни условия за животните, увеличавайки тяхната продуктивност и ефективност.

Фирма  Exafan е основана преди повече от 20 години фирмата е бързо развиваща се световно известна компания предлагаща автоматизирани системи за вентилация в птицевъдни и свиневъдни сгради  в повече от 72 страни в целият свят. Контролирайки климата в помещенията, автоматизираните процеси на хранене и други фактори ние създаваме оптимални условия на жизнена среда.

Ние осигуряваме консултантска дейност съобразно изискванията на всеки отделен проект и следим за неговото изграждане.

Вентилационни решения

Предлагаме различни видове изсмукващи вентилатори, които ефективно се използват за нуждите и специфичните условия на животновъдните ферми. Стенните и и коминните изсмукващи вентилатори са перфектни за осигуряване на минимална вентилация, а тези от серия EX са предназначени за осигуряване на „тунелна“ вентилация.

При нас можете да откриете широка гама от стенни клапи за свеж въздух. Тяхната функция е да пропускат равномерно свежият въздух в помещенията.

Охлаждащи системи

Охлаждаща система тип „водна стена“

(Padcooling) се използват в случаите когато помещенията се нуждаят от голямо количество охладен въздух.

  • Различни дебелини на охлаждащия модул (10 или 15 см.)
  • Галванизирана носеща рамка
  • Стоманени болтове за монтаж
  • вкл. подкачваща помпа с резервоар за вода
  • скорост на преминаване на въздуха – 1,5-1,8 м/сек.
  • ниска консумация на вода и ел. енергия

Охлаждаща система тип „водна мъгла"

Перфектен начин за климатизация на животновъдни сгради. Това се постига чрез изключителния дизайн на дюзите за „водна мъгла“. Предлагаме различни модели помпи за високо налягане до (40 атмосфери) и капацитет от 600 до 1 800 литра/час.

Охлаждането тип "водна мъгла" е подходящо за сгради за отглеждане на свине и птици.

Партньори

Меню