Механизации

ТУРБИННО ЗАДВИЖВАНЕ ТЕХНОЛОГИЯТА В УСЛУГА НА НАПОЯВАНЕТО

Трите взаимнозаменяеми алуминиеви турбини позволяват да се покрие голям дебит от 3 до 130 куб. м./ч. Алуминиевият корпус на турбините е направен от права квадратна тръба, която води основния воден поток и от специална перка, която съдейства за по-малка загуба на енергия при триенето. Вградената система байпас позволява да се осъществява прецизен контрол върху скоростта на водата, като се използва само толкова налягане, колкото е необходимо за съответно зададената мощност. Устройството за регулиране на скоростта поддържа равномерното навиване на маркуча nocpeдcтвом системата "Флап". Перката е направена от синтетичен материал, със специален профил и регулируеми височини, което позволява осигуряването на висок въртящ момент при различен дебит на водата. Тези турбини могат да се справят и с мръсна вода, с голямо количество твърди частици в нея.

КОМПЛЕКТ С ТЕРМИЧЕН ДВИГАТЕЛ

Всички модели на IRRIMEC могат да бъдат окомплектовани с двигател за разпръскване на животинска тор, течности с повишена гъстота, както и за нормално напояване. При използването на нискомощностни дизелови или бензинови двигатели cкopoстта на навиване на маркуча варира от 10 до 200 м/час. В последствие за по-бързото навиване на маркуча, като за източник на енергия, може да се използва карданна връзка.

КОМПЛЕКТ С ЕЛЕКТРИЧЕСКИ МОТОР

При специално изпълнение или за употреба в промишления сектор, комплектът с електромотор е съвместим с всички модели произвеждани от IRRIMEC.

Партньори

Меню