Машини за контурна резитба B.M.V

Машини за контурна резитба B.M.V

Компания B.M.V. s.n.c. е основана през 1974 г. с основна дейност машинен дизайн и производство, както и индустриално и земеделско оборудване.

Седалището и е в Алба (Пиедмонт) - известен лозарски и винопроизводствен център, където най-престижните италиански магазини за вино, посредством винопроизводителите работят в тясно сътрудничество с най-изисканото и прецизно лозарско оборудване.

Машини за контурна резитба на компания B.M.V. s са обект на износ в доста страни, като предвид специфичните климатични условия и местни предпочитания се произвежда и експортира голямо разнообразие от модели.

Производството им е съобразено с най-изтънчените и авангардни изисквания и технологии. Посредством висококвалифицирания персонал, фирма B.M.V  реализира в един изляло завършен цикъл за всички етапи на продукцията на машините, като се започне от механична обработка, стоманообработката, заварките, сглобяването и монтажа и се стигне до изпитването и ефикасното приложение на съответната машина във фирмата или на полето.

Компания B.M.V. s.n.c. произвежда:

Машини за обработка на лозя

 • Машини за контурна резитба на лозя
  Това са машини, които се монтират на предната част на трактора, работят посредством хидравлично захранване и са снабдени с един или повече режещи елемента. Могат да се използват в лозарството, както за подрязване на лозята, така и за техните издънки, които могат да повредят дървото, нормалния му естествен растеж и последващото му плодообразуване.
 • Машини за премахване на листа
  Това са машини, които се монтират на предната част на трактора и работят посредством хидравлично захранване. Оборудвани са с вентилатор засмукващ листата, както и с набор от валяци, които премахват аспирираните листа. Възможен е монтаж на преден режещ елемент, за още по-осезателно намаляне на растителността. Чрез премахване на базалната листна маса се подобрява микроклимата в клонистата част, увеличава се проникването на светлина и се подобрява циркулацията на въздуха.
 • Машини за зимно подрязвяне на лозята
  Тези машини се използват за зимна резитба на лозята, като целта им е да се премахнат всички стари и увредени клони. Машините се монтират на предната част на трактора и работят посредством хидравлично захранване.

Машини за обработка на овощни масиви

 • Машини за контурна резитба на овошки
  Машини за дървета с и без листна маса, които се монтират на предната част на трактора, снабдени с един или повече режещи елемента, с независимо водно захранване, 80 литров резервоар, помпа, вътрешен филтър и радиатор за охлаждане: всичко се поставя в предната част на трактора, с 3 точково свързване. За клони с дебелина до 2-3 см. се използват ножове, докато за по-големите клони се използват режещи дискове.
 • Машини за изтъняване на овощна листна маса
  Механичното изтъняване може да се осъществи във всякакъв вид овощна градина и се осъществява с цел увеличаване на добива на плодове, както по размер така и по качество, без използване на химически вещества. В резултат на това разходите и  времето за работа са значително намалени, а се гарантира на отлична ефикасност.
Партньори

Меню