Зърнопридвижващо оборудване от GSI GROUP, САЩ

Индустриална серия редлери и елеватори. Предназначени за натоварен режим на работа – в търговски бази, в производствени предприятия, пристанищни терминали и др. Елеваторите и редлерите на GSI Group са проектирани и изработени по начин, който осигурява дълги години надеждна работа. Независимо дали вашият бизнес е промишлен или селскостопански, дали Вашите изисквания са за получаване, разтоварване или предварителна обработка, Вие можете да разчитате на GSI да удовлетвори Вашите нужди за обработка на зърното.

Всички транспортьори на GSI Group са с висококачествено антикорозионно покритие, като финалното такова се предлага в два варианта - поцинковано или прахово боядисани. GSI Group стандартно произвежда транспортьори за зърно с капацитет от 60 до 1200 тона/час пшеница.

 

Елеватори:

Сглобяеми системи, с уникалните болтови връзки при ъглите осигуряващи твърдост, здравина и образуване на точен 90 ъгъл между елементите. Отделните елементи и фиксираните фланцови връзки с изключително здрави непрекъснати заварки от външна страна и точкови заварки от вътрешната. Инспекционните отвори могат да бъдат монтирани на 6 различни места по елеватора, в зависимост от предпочитанията и условията на обекта. Елеваторните ленти са много здрави със SOFR покритие, което ги прави антистатични, устойчиви на масла и незапалими. Възможно е да са оборудвани със външни стълби с предпазна клетка , междинна сервизна платформа и/или при главата на елеватора и др.

 

Редлери:

Редлерите на GSI Group притежават много отличителни черти за максимално увеличаване на ефективността и намаляване на оперативните разходи. Оборудвани са с здрава система за обтягане на веригата, чрез използване на винтове с антикорозионно покритие. Лесни за поддръжка, имат инспекционни отвори и само с развиване на няколко болта можете да отстраните или монтирате вала, зъбните колела и лагерите. Устойчиви на прах и лоши метеорологични условия, тежко-габаритни, издадени напред капаци на задвижната, опъвателната и междинните станции. Устойчиво на абразив покритие на местата с високо триене на зърното. Сглобяеми с болтове секционни системи за лесен монтаж. GSI Group също така предлага така наречените „наклонени редлери“, използвани в случаи на преодоляване на големи наклони и при някои видове приемни шахти, където тези редлери се използват като приемащи.

Партньори

Меню