Овцевъдство

Фермите от млечно и месно направление стават все по-актуални в България. За изграждането на една печеливша ферма, от решаващо значение е изборът на подходяща технология на отглеждане, порода,терен, хранене и доене. Екипа на ПиС Системи ще разработи за вас съобразно вашите виждания и дадености най удачният и пригоден за вас вариант на стопанство ви.

Мляко доене

Компания SYLCO HELLAS е основана през 1959 г. като първата компания произвеждаща доилни машини за кравеферми в Гърция. Високото качество и постоянните разработки в областта я правят водеща компания в сектора и до днес. Компанията прави много разработки и ново въдения през годините и патентова много от продуктите си като изнася своята продукция в над 20 страни от четири континента.

Доилни зали - мобилен тип

Иновативен начин за добив на прясно и чисто мляко на всякъде във вашето стопанство. Лесна за употреба и експлоатация залата включва 1х 12 доилна зала с бърз изход, хладилен танк с вместимост 200 л. и пастьоризатор с вместимост 50 л.

Доилни зали - стационарен тип

  • Дойлни зали с бърз изход от 12 до 80 места, разположени в един или два реда. Капацитет на доене 200 – 550 бр. животни на час само с 3 доячи.
  • Доилна зала тип каросел от 18 до 60 места с възможност за издояване на до 800 ж/ч
  • Мобилни доилни апарати с един и два поста

Хранене и отглеждане

Förster-Technik - Система за изкуствено хранене на агнета и козлета.

Фирмата започва дейност през 1971 г, с пионерски дух и изработването на първата автоматизирана хранилка. До ден днешен фирмата е пионер в тази област и има над 50 патента и иновации.

Автоматизираните машините за изкуствено хранене са много ефективни и надеждни осигурявайки ниска цена за изхранване и бърз растеж още от най- ранна възраст на младите организми.

Само една станция може надеждно да изхранва до 240 бр. агнета и козлета.

Фирмата предлага също и автоматизирани системи за говедовъдство като  възможностите за индивидуално хранене в общи боксове. Животните се идентифицират посредством транспондери. По този начин храната винаги се доставя прясна на малки порции и е съобразно нуждите на отделните индивиди. Автоматизирани системи се произвеждат във различни модели и версии в зависимост от нуждите  и хранителнте компоненти.

Хранителни ленти

Хранителни ленти с максимална дължина до 80 м. – надежден и лесен начин да оптимизирате мястото във вашата ферма като същевременно съкратите ежедневното време и разход за хранене на животните, гарантирайки еднаква дажба на отделните групи.

Комбинирани хранилки и прегради

Предлагаме комбинирани хранилки тип ракла изработени от горещопоцинкована ламарина или в съчетание с боядисан контеинер за трева. Три различни дължини 1.25м, 2.00 м, 2.5 м

Партньори

Меню