Агрегати LAMPO Green

 

Агрегати Lampo Green с потопяема помпа

Green

Патентованата мултифункционална мотопомпена група LAMPO може да бъде използване едновременно като генератор и помпа с възможности за вариации на дебитите и налягането посредством VFD/ДПЧ (Драйвер за променлива честота) – инвертор. Шумоизолираният LAMPO Green осигурява водозахранване от сондажи с минимален диаметър от 180 мм и дълбочина до 50 м, с помпи с дебити до 30 л./с. и резервоари монтирани на рамата с вместимост от 1000 л. Налични са версии с тръба или с маркуч. Предлагат се Lampo агрегати с помпи Caprari и Rovatti.

Агрегати LAMPO Green с двойна помпа

Green

Първата система в света с ДВОЙНА ПОМПА! Потопяемата моторно задвижвана помпа позволява водовземане от сондажи с малък размер (> 150 мм.) и с максимална дълбочина от 30 метра, осигурявайки 10-метрово налягане на водата излизаща на повърхността на помпата. Хоризонталната, моторно задвижвана помпа позволява водоизпомпване от реки/езера/ водохранилища или пък получава водата директно от потопяемата мото-задвижвана помпа. Тази помпа е свързана директно към VFD/ДПЧ (инвертор) група за управление, като има възможност за промяна на оборотите – по този начин се осигуряват различни дебити и налягания в зависимост от употребата ѝ.

Агрегати Lampo Green с хоризонтална помпа Caprari

Green Caprari

Патентованата мултифункционална мотопомпена група LAMPO може да бъде използвана едновременно като генератор и помпа с възможности за вариации на дебитите и налягането посредством инвертор. Агрегатът Lampo Green с хоризонтална помпа е предназначен за работа с пивотни системи, осигурявайки едновременно захранване с вода и енергия, с резервоар монтиран на рамата и с вместимост от 1000 л., във варианти с шумоизолация и супер-шумоизолация. Налични са версии с тръба или с маркуч в зависимост от изискванията.

Агрегати Lampo Green с хоризонтална помпа Cornell

Green Cornell

Агрегатът Lampo Green с хоризонтална помпа е първата помпена система в света, която може да работи едновременно на 50 Hz и 60 Hz. Благодарение на конструкцията и създадения нов алтернатор Lampo, моторно-задвижваната помпа се задейства при 1,800 об./мин., запазвайки изходящото напрежение от 400 волта. Lampo агрегатът с помпа Cornell осигурява висококачествени стандарти, отлични резултати и намален разход на гориво.

Партньори

Меню